Leirit

Saalemin lapsi-ja nuorisotyö järjestää leirejä leirikeskuksessamme Kukkolassa Pälkäneellä. Lastenleirit on tarkoitettu jo koulun aloittaneille alakouluikäisille lapsille, LIFE-leiri on tarkoitettu yläkouluikäisille varhaisnuorille ja FUEL-leiri 15-28 vuotiaille.  Luvassa on mukavaa ja vauhdikasta yhdessäoloa, raamattutunteja, uimista, ulkoilua, leirinuotioita… Lisätietoa leiristä ja siellä tarvittavista varusteista saa leirikirjeestä, joka lähetetään jokaiselle leiriläiselle noin viikkoa ennen leiriä. Minileirille ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhempiensa tai isovanhempiensa kanssa yhdessä. Leirin ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä perheiden kanssa.

Tulevat leirit

Kesän leirien ilmoittautuminen alkaa 16.4. klo 12.00

Huomio, huomio! Olemme siirtyneet ilmoittautumisissa käyttämään verkkomaksua eli varautukaa maksamaan leiri samalla joko verkkopankissa tai luottokortilla, kun teette leiri-ilmoittautumisen. Leiri-ilmoittautuminen vahvistetaan sen jälkeen, kun maksu on suoritettu. Lasten- ja Lifeleirien hinta on 90€/henkilö ja Fuel-leirin hinta on 65€/henkilö. Minileirin hinta on 20€/ hlö kolmesta ensimmäisestä perheenjäsenestä ja 10€/hlö sitä seuraavista.

Kesäleirejä järjestetään seuraavasti:

Huomaathan, että leiri-ilmoittautuminen on sitova! Sairastapauksissa voimme palauttaa leirimaksun lääkärintodistusta vastaan. Tällä haluamme välttää usein esiintyneet turhat ilmoittautumiset ja näin varmistaa, että mahdollisimman monet halukkaat lapset ja nuoret pääsevät leireille ja ylimääräiset ruoka- ja bussitilaukset vältetään. Leirien hinta sisältää kuljetuksen, ohjelman, täysihoidon ja vakuutukset. Minileirille ei ole järjestetty yhteiskuljetusta, vaan kuljetus pyritään järjestelemään kimppakyydein.

Mikäli hinta tai maksaminen on esteenä leirille osallistumiseen, ota rohkeasti yhteyttä , niin etsimme siihen ratkaisun. Raha ei saa olla este leireillemme osallistumiselle! Luottamuksellisuus on meille itsestäänselvyys. Myös kaupunkien sosiaalivirastot myöntävät leiriavustuksia Saalemin leireille osallistuville perheille.

 

Syysleirien ajankohdat ovat seuraavat:

Lasten syysleiri 12.-14.10.2018

Lifen syysleiri 26.-28.10.2018

Fuel-leiri 9.-11.11.2018

Syysleirien ilmoittautuminen alkaa 14.9. klo 12.00.

 

Kysy lisää: