jump

Leirit

Saalemin lapsi-ja nuorisotyö järjestää tulevana kesänä useita leirejä leirikeskuksessamme Kukkolassa Pälkäneellä. Lastenleirit on tarkoitettu jo koulun aloittaneille alakouluikäisille lapsille, LIFE-leiri on tarkoitettu yläkouluikäisille varhaisnuorille, FUEL-leiri 15-28 vuotiaille ja Minileirille voivat tulla kaiken ikäiset lapset vanhempien tai isovanhempien kanssa. Fifteen-leiri on tarkoitetettu vuonna 2017 15-vuotta täyttäville nuorille. Luvassa on mukavaa ja vauhdikasta yhdessäoloa, raamattutunteja, uimista, ulkoilua, leirinuotioita… Lisätietoa leiristä ja siellä tarvittavista varusteista saa leirikirjeestä, joka lähetetään jokaiselle leiriläiselle noin viikkoa ennen leiriä.

Tulevat leirit

Kesän leirien ilmoittautuminen alkaa 19.4. klo 12.

Huomio, huomio! Olemme siirtyneet ilmoittautumisissa käyttämään verkkomaksua eli varautukaa maksamaan leiri samalla joko verkkopankissa tai luottokortilla, kun teette leiri-ilmoittautumisen. Leiri-ilmoittautuminen vahvistetaan sen jälkeen, kun maksu on suoritettu.

Lasten ja Life-leirien hinnat ovat 90€ ja Fuel-leirin hinta 80€. Minileirin hinta jakautuu seuraavasti: 1. henkilö 20€, seuraavat kaksi henkilöä 15€ ja sitä seuraavat henkilöt 10€.

Kesäkaudella 2017 järjestetään seuraavat leirit:

Huomaathan, että leiri-ilmoittautuminen on sitova! Sairastapauksissa voimme palauttaa leirimaksun lääkärintodistusta vastaan. Tällä haluamme välttää usein esiintyneet turhat ilmoittautumiset ja näin varmistaa, että mahdollisimman monet halukkaat lapset ja nuoret pääsevät leireille ja ylimääräiset ruoka- ja bussitilaukset vältetään. Leirien hinta sisältää kuljetuksen, ohjelman, täysihoidon ja vakuutukset.

Mikäli hinta tai maksaminen on esteenä leirille osallistumiseen, ota rohkeasti yhteyttä / 050-5029013 tai / 0400-694074, niin etsimme siihen ratkaisun. Raha ei saa olla este leireillemme osallistumiselle! Luottamuksellisuus on meille itsestäänselvyys. Myös kaupunkien sosiaalivirastot myöntävät leiriavustuksia Saalemin leireille osallistuville perheille.

Kysy lisää: