Leirit

Saalemin lapsi-ja nuorisotyö järjestää leirjeä leirikeskuksessamme Kukkolassa Pälkäneellä. Lastenleirit on tarkoitettu jo koulun aloittaneille alakouluikäisille lapsille, LIFE-leiri on tarkoitettu yläkouluikäisille varhaisnuorille, FUEL-leiri 15-28 vuotiaille. Luvassa on mukavaa ja vauhdikasta yhdessäoloa, raamattutunteja, uimista, ulkoilua, leirinuotioita… Lisätietoa leiristä ja siellä tarvittavista varusteista saa leirikirjeestä, joka lähetetään jokaiselle leiriläiselle noin viikkoa ennen leiriä.

Tulevat leirit

Syysleirien ilmoittautuminen alkaa 15.9. klo 12.00

Huomio, huomio! Olemme siirtyneet ilmoittautumisissa käyttämään verkkomaksua eli varautukaa maksamaan leiri samalla joko verkkopankissa tai luottokortilla, kun teette leiri-ilmoittautumisen. Leiri-ilmoittautuminen vahvistetaan sen jälkeen, kun maksu on suoritettu.

Syysleirin hinta 65€/henkilö

Syyskaudella 2017 järjestetään seuraavat leirit:

  • Lasten syysleiri 6.-8.10.
  • Life syysleiri 15.-17.10.

Ilmoittaudu lasten syysleirille (ilmoittautuminen alkaa 15.9. klo 12)

Ilmoittaudu Lifen syysleirille (ilmoittautuminen alkaa 15.9. klo 12)

Ilmoittaudu Fuelin miesten syysleirille

Ilmoittaudu Fuelin naisten syysleirille

Huomaathan, että leiri-ilmoittautuminen on sitova! Sairastapauksissa voimme palauttaa leirimaksun lääkärintodistusta vastaan. Tällä haluamme välttää usein esiintyneet turhat ilmoittautumiset ja näin varmistaa, että mahdollisimman monet halukkaat lapset ja nuoret pääsevät leireille ja ylimääräiset ruoka- ja bussitilaukset vältetään. Leirien hinta sisältää kuljetuksen, ohjelman, täysihoidon ja vakuutukset.

Mikäli hinta tai maksaminen on esteenä leirille osallistumiseen, ota rohkeasti yhteyttä , niin etsimme siihen ratkaisun. Raha ei saa olla este leireillemme osallistumiselle! Luottamuksellisuus on meille itsestäänselvyys. Myös kaupunkien sosiaalivirastot myöntävät leiriavustuksia Saalemin leireille osallistuville perheille.

Kysy lisää: