”TAIVAALLINEN MIES” PÄÄSIÄISJUHLIIN

2Kiinalainen veli Yun eli ”Taivaallinen mies” on tullut tutuksi suomalaisille vierailujensa ja kirjojensa kautta. Rohkeana Kristuksen todistajana veli Yun ei ole koskaan pitänyt kynttiläänsä vakan alla. Tästä syystä hän joutui usein viranomaisten pidättämäksi ja kiduttamaksi. Joutuessaan taas kerran poliisien kynsiin hän tekeytyi mielipuoleksi ja huusi: ”Olen taivaallinen mies! En ole tästä maailmasta!” Tästä juontuu nimi ”Taivaallinen mies”.

Kristuksen tähden hän istui Kiinan vankiloissa yli kymmenen vuotta. Viimeisellä jaksolla hänen jalkansa lyötiin moukarilla toimintakyvyttömiksi. Silloin Jumalan sanansaattaja kehotti häntä pakenemaan. Uskon varassa hän alkoi kävellä, ja vankilan teräsportit aukenivat hänen edessään.

Paettuaan Kiinasta Yun sai turvapaikan Saksasta ja on jatkanut julistustyötään. Hän on kertonut Kiinan vainotun seurakunnan tilanteesta sekä Takaisin Jerusalemiin -lähetysnäystä. Se tarkoittaa, että kiinalaiset pyrkivät ”palauttamaan” evankeliumin takaisin lähtökohtaansa lähtemällä kohden Israelia ja evankelioimalla kaikki välillä olevat maat.

Lähetysnäkyä hän on pitänyt esillä Takaisin Jerusalemiin -konferensseissa eri puolilla maailmaa. Sadat eri maihin lähetetyt kiinalaiset lähetit osoittavat, että näky on muuttunut todeksi.

Veli Yun osallistuu pääsiäisjuhlille, jotka järjestetään yhteistyössä Lähetysseurakunnan ja Siionin kanssa. Tervetuloa mukaan!

Torstai 13.4. klo 18

Perjantai 14.4. klo 11

Lauantai 15.4. klo 18

Sunnuntai 16.4. klo 11