Sujo John (USA) 14.5. Saalemilla

unspecifiedSujo muutti Intiasta Yhdysvaltoihin helmikuussa 2001 paremman elämän perässä. Hän aloitti uransa vaimonsa kanssa Yhdysvaltojen pohjoisosassa, tarkemmin sanottuna New Yorkin WTC tornin etelätornissta. Vain 6 kuukautta myöhemmin jotain odottamatonta tapahtui, kun terroristi tuhosi molemmat tornit maan tasalle. Sujon selviytyminen tästä kohtalokkaasta päivästä oli lähtölaukaus hänen innostavalle puheelleen. Nykyään hän jakaa tarinaansa toivosta, uudelleen rakentamisesta ja muutoksesta kirkoissa, yliopistoissa, urheilutapahtumissa, Fortune 500 – yrityskeskittymässä, sekä festivaaleilla Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa ja Afrikan eri kaupungeissa.

Hän on esiintynyt usealla tv-kanavalla tai hänet on mainittu useassa lehdessä, mm. BBC, CBC, The 700 Club, Billy Graham Special, TBN, Charisma Magazine, I am Second, Life Today–James & amp, Betty Robison, Family Talk–Dr. James Dobson, Christianity Today, Associated Press, The New York Times, The Times-London ja The National Post.

Sujo on youcanfree.us perustajajäsen. Kansainvälinen humanitääriseen apuun sitoutunut yhdistys pelastaa ja kuntouttaa ihmiskaupan uhreja. Hänen työnsä nykypäivän modernia ihmiskauppaa vastaan on rohkaissut monia kansainvälisistä johtajista koostuvaa verkostoa ottamaan kantaa tätä nykypäivän pahuutta vastaan. Youcanfree.us toimii Intiassa ja Puolassa turvataloissa ja kampanjoi ennalta ehkäisevästi Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Sujolla on kaupallisen alan kandidaatintutkinto sekä MBA liiketoiminnasta. Sujo asuu vaimonsa Maryn ja lastensa Jeremyn, Sophian ja Jayden kanssa Dallasissa. He ovat Gateway seurakunnan jäseniä Texasin Southlakessa.

Sunnuntaina 14.5. Saalemilla klo 11 Jumalanpalveluksessa ja klo 14 English Service