Terveiset Itävallasta!

Kesä meni ja talvi tuli ja pikkuhiljaa on kai ihan oikeasti otettava talvivaatteet esiin ja laitettava parveke talvikuntoon. Eilen oli jo Salzburgin alueella satanut räntää. Toissa viikolla sain vielä nauttia ihanasta kesän lämmöstä, kun meillä oli FIDAn Euroopan lähettien yhteiset päivät Espanjassa. Auringon lisäksi nautimme mukavasta yhdessäolosta, hyvästä opetuksesta ja pitkistä kävelylenkeistä meren rannalla. Päivät olivat todella virkistävät ja innostavat.

Viime kesän huippuhetkiä olivat tietysti jälleen kerran leiriviikot. Tällä kertaa mentiin agenttiteemalla ja lapsia koulutettiin Jumalan meille antamaan tehtävään. Leireillä koimme mahtavaa Jumalan läsnäoloa ja useat lapset antoivat elämänsä Jeesukselle ja täyttyivät Pyhällä Hengellä. Nyt suunnittelemme innolla ensi kesän leirejä.

Elokuussa oli myös Art Cross taideviikko, jossa sain olla opettamassa lapsia ja valmistimme viikon aikana minimusikaalin. Ensi vuonna Art Cross järjestetään Georgiassa ja lähden ehkä sinne opettamaan lapsityöntekijöitä. Eli ensi vuodeksikin on jo tiedossa kaikenlaista mukavaa haastetta.

Kesän jälkeen lensin kuudeksi viikoksi Suomeen, jossa sain nauttia ihanasta syksystä. Otin paljon aikaa ystävien tapaamiseen, perheen kanssa olemiseen ja Saalemin eri tilaisuuksien kiertämiseen. Pääsin myös mukaan Helluntaiherätyksen Syyspäiville ja tapaamaan työntekijöitä ympäri Suomea. Tämä lyhyt Suomi-jakso oli tosi mukava ja tuli ihan hyvään saumaan kesän kiireiden jälkeen. Toki Itävallan kotiin oli ihana palata ja aloittaa täällä taas omat arkiset jutut.

Joulu lähestyy ja se tietää mulle taas monia musikaaliharjoituksia. Tällä kertaa on vuorossa Grazin seurakunta, jossa käynnistyvät tällä viikolla harjoitukset kuoron ja näyttelijöiden kanssa. Myös oman seurakunnan perhejumiksiin harjoitutan lapsikuorolaisia. Nämä ovat kivoja ja palkitsevia projekteja, vaikkakin vaativat paljon luovuutta, joustavuutta ja voimia.

Viime viikonloppuna meillä oli tiimin tapaaminen ja kaikki lähdimme sieltä supermotivoituneina kotiin. Meillä vaan on joka kerta niin hyvää aikaa yhdessä! Teimme paljon suunnitelmia ensi vuodelle ja odotamme innolla, mitä Jumalalla on varattuna. Suuri haaste on löytää uusia, hyviä tiimiläisiä, kun muutamat joutuvat jättämään tämän työn erinäisten syiden takia. Mutta uskomme, että Jumalalla on varattuna juuri oikeat henkilöt.