Syysterveiset

Tervehdys Itävallasta, jossa olen saanut nauttia mahtavasta syksyn väriloistosta ja lämpimistä päivistä. Viime viikonloppuna meillä oli valtakunnallinen lapsi- ja nuorisotyöntekijöiden konferenssi upeissa vuorimaisemissa. Sää suosi niin, että rohkeimmat uivat jopa ulkoaltaassa.

Konferenssi oli ehdoton syksyn kohokohta. Meitä oli koolla 130 ympäri Itävaltaa ja saimme inspiroitua ja rohkaistua yhdessä mahtavan opetuksen, ylistyksen, yhdessäolon ja Jumalan läsnäolon kautta. Meillä on hieno joukko lapsi- ja nuorisotyöntekijöitä. Koen olevani niin etuoikeutettu saadessani tehdä työtä näiden ihmisten kanssa. Myös vatsalihakset joutuivat koetukselle, sillä naurusta ei välillä meinannut tulla loppua.

Valtakunnallisena tiiminä kasvamme myös koko ajan lujemmin yhteen ja Jumala vahvistaa yhteistä näkyämme ja avaa uusia ovia. Meillä on huipputiimi ja tällä hetkellä meitä työllistävät mm. Super Power Day, jossa lapset saavat opetusta Pyhästä Hengestä, Family Live-perheviikonloppu, lasten lähetysmatka Georgiaan, Jippii-äänitykset Armeniassa, turvaohjeisto ja monien materiaalien valmistus. Ja tietysti nyt jo mietitään ensi kesän leirien teemaa!

Kesän leirit olivat jälleen kerran hitti! 160 lasta, 50 aikuista, 2 leiriviikkoa = laatuaikaa! Tänä vuonna olin molemmilla leireillä ja kotiin lähdin todella väsyneenä, mutta tuplasiunattuna. Niinhän siinä taas kävi, että illat venyivät leirinuotiolla pitkiksi ja silmäpussit senkuin paisuivat, mutta kivaa oli. Kuvassa yksi maailmanympärysmatkan kohteista; myös Suomen lapsia muistettiin rukouksin!

Leirien jälkeen olin levon tarpeessa ja suuntasin auton keulan kohti etelää ja Kroatian rannikkoa. Siellä nautin omasta rauhasta, lukemisesta, merestä ja auringosta. Siinä sai taas akkuja ladattua syksyä varten.

Lokakuussa meillä oli Euroopan lähettipäivät Espanjassa. Siellä saa sitten aina tarvittavaa vertaistukea muiden lähettien kanssa jutellessa ja rukoillessa. Opetus oli todella hyvää ja käsittelimme hyvinkin arkisia aiheita, kuten jaksamista ja kutsumusta.

Ensi viikolla alkaa seurakunnassamme toinen jumalanpalvelus, joka tulee olemaan lauantaisin. Olen lupautunut auttamaan uuden lastenjumiksen alkuvaiheissa uutta tiimiä johtaen. Työtä on tosi paljon, mutta tämä on niin upea mahdollisuus luoda jotain uutta, etten voinut kieltäytyä. Lisäksi kolme musikaaliprojektia pitävät seuraavat kuukaudet kiireisinä. Eli mukavissa tunnelmissa mennään joulua kohti!
Terveisin, Hanna