Hannan terveiset Itävallasta

Vihdoinkin!!! Aurinkoa, linnunlaulua, kukkivia puutarhoja ja hymyileviä ihmisiä… Harvinaisen vähäaurinkoisen ja pitkän talven jälkeen kevät on täällä ja sitä ei voi olla huomaamatta. Suomivieraani Ilona on ahkerasti tallentanut kevään merkkejä kameralle. Tänään saimme myös hankittua yrttejä parvekkeelle ja huomenna upotamme sormet multaan.

Maaliskuussa vietin pari päivää valtakunnallisen tiimini kanssa työmme tavoitteita ja näkyä työstäen. Tapaaminen oli tosi onnistunut ja kaikin puolin rohkaiseva. Meillä on vahva tiimi ja yhteistyö sujuu mahtavasti. Nautimme myös alppimaisemista, yhteisestä rukouksesta ja keskusteluista.

Uskomme, että Jumala haluaa toimia lasten kautta muuttaen tätä maata. Ja siihen tarvitaan Pyhän Hengen voimaa! Siksi tiiminä olemme päättäneet järjestää eri puolilla Itävaltaa lapsille suunnattuja tapahtumia, joissa on opetusta Pyhästä Hengestä ja monenlaisia luovia mahdollisuuksia Hänen kohtaamiseensa. Kaksi viikkoa sitten oli ensimmäinen Superpowerday Wienissä. Meillä oli puhujavieraat Villachista ja minä johdin ylistystä viiden varkkarin kanssa. Oli hienoa palvella entisten ja nykyisten lapsikuorolaisten kanssa! Sunnuntaina olimme myös ylistysvastuussa Wienin seurakunnnan kahdessa jumalanpalveluksessa. Viikonlopun aikana oli upeaa nähdä, kuinka avoimia lapset ovat Pyhän Hengen toiminnalle. Päivän viimeisessä yhteisessä hetkessä kuulimme lasten todistuksia siitä, kuinka Jumala oli koskettanut heitä. Myös mukana olleet lapsityöntekijät saivat uutta rohkaisua nähdessään Jumalan työn lapsissa. Seuraavat Superpowerdayt ovat suunnitteilla Graziin ja Linziin.

Huhti-toukokuu tulee kulumaan tulevan kesän tapahtumia suunnitellen. Gospel-kuoron kanssa harjoittelemme kesäkuun ulkoilmakonsertin ohjelmistoa, lapsikuoron kanssa valmistelen pientä musikaalia heinäkuun perhejumalanpalvelukseen, leirejä varten kasaan tiimejä, etsin keittiöhenkilökuntaa ja vastaanotan lasten ilmoittautumisia. Kesäkuussa meillä on myös Linzin alueen seurakuntien yhteinen seurakuntapäivä, jossa olen vastuussa lastenjumalanpalveluksesta. Ja onhan se musiikkikoulun konserttikin vielä samassa kuussa. Vaikka tekemistä riittää, niin olen oppinut ottamaan aikaa itselleni. Tämän talven laskettelut on laskettu ja on aika vaihtaa monot vaelluskenkiin. Ihana kevät, kesän odotus, kivat työjutut, Suomi-vieraat, uskollinen Jumala ja hyvät ystävät tekevät tästä kaikesta niin huippua!

Terveisin Hanna